PRACHTIGE MUZIEKAVOND VOOR HET GOEDE DOEL

Gun uzelf op 16 maart 2019 een prachtige muziekavond met Mark Brandwijk en steun gelijk het goede doel. Tijdens deze avond beleeft u een onvergetelijk concert in de fraaie historische Dorpskerk aan het Kerkplein in Moordrecht. De opbrengst gaat naar de bouw van een zorgcentrum voor de weduwen van Srebrenica.

GEVARIEERD PROGRAMMA ONDER LEIDING VAN MARK BRANDWIJK

Laat u verrassen door de allermooiste koorklanken, zowel van klassiekers als eigentijdse songs onder leiding van Arjen Uitbeijerse. De algehele leiding is in handen van de nog jonge, maar toch al heel bekende Mark Brandwijk, die zelf ook achter de vleugel zit.

Daarnaast medewerking van:

Christelijk Gemengd Koor Delfshaven

Interkerkelijk koor Sparkling Voices

• Kees Dorst, orgel

• Regina Ederveen, harp

• Jantine Kalkman, trompet

• Trudi Bos, fluit

• Willemijn de Munnik, solozang

• Jaap klootwijk slagwerk en percussie

Met dit mooie en gevarieerde programma zal u zeker een onvergetelijke avond hebben. Bovendien draagt u met uw komst bij aan de bouw van een zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica.

Locatie: Dorpskerk, Kerkplein, Moordrecht
Tijd: Kerk open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.
Datum: 16 maart 2019