In 60 jaar is alles enorm veranderd en toch ook weer niet.

Op 10 januari 1959 was het precies 60 jaar geleden dat het Christelijk Gemengd Koor “Delfshaven” onder de naam het Hervormd Evangelisatie Koor, kortweg het “HEK” is opgericht. Toen was de doelstelling van het koor om het evangelie en de liefde van Jezus uit te dragen door te zingen. Dat is onze doelstelling nog steeds.

We vieren dat we dit jaar 60 jaar jong zijn met de blik op de toekomst. We doen dat door vele mooie activiteiten te organiseren. Dankbaar meewerken in de ochtenddienst op 13 januari was de eerste activiteit.

Voor alle overige publieke activiteiten verwijzen we u naar onze website: www.delfshavenskoor.nl. Daar in de agenda vindt u alles.

Onze gezelligheidscommissie heeft ook voor 2019 alweer een mooi programma in gedachten. Als u daar iets van wilt meemaken, dan zult u toch echt eerst lid van ons koor moeten zijn.

Gaat een permanent lidmaatschap u op dit moment nog wat ver, geef u dan op als project-lid bij een van de bestuursleden of onze dirigent, dan kunt u 2019, ons jubileum jaar, meemaken en met ons meezingen bij de diverse hoogtepunten dit jaar.

In het jubileum jaar zullen we ook en mannen-ensemble samenstellen. Als het u wat lijkt om hier deel van uit te maken, geef u op via ons secretariaat.

Wilt u onze muziek beluisteren, dan kunt u ons vinden op Spotify en via ons YouTube-kanaal. Via onze website blijft u altijd op de hoogte.

We hopen u op 5 oktober tijdens ons jubileumconcert en tijdens onze andere uitvoeringen te mogen begroeten.