1 maart

Op zondag 1 maart zullen wij onze medewerking verlenen in de kerkdienst van de Patrakerk, Pliniusstraat 21, 3076 AH Rotterdam.

De dienst begint om 10.00 uur. We worden begeleidt door onze vaste begeleiders Sander van der Kaaij en Iris Kamp-Schoonewille.

29 maart

Op zondag 29 maart organiseren wij samen met het IJE koor Rotterdam een zangdienst in de Oude- of Pelgrimsvaderskerk te Rotterdam Delfshaven. Zet U deze datum vast in de agenda. Zodra er meer informatie beschikbaar is, kunt U dit hier lezen.

12 april

Zondag 12 april, 1e paasdag, zal ons koor haar medewerking verlenen in deze paasdienst. Aanvang is 10.00 uur, maar wij zullen samen met de gemeenteleden, voor de dienst buiten samen enkele paasliederen zingen.

16 mei

Op zaterdag 16 mei zullen wij onze medewerking verlenen aan de zangdienst in Sonneburgh, Groene Kruisweg 381 te Rotterdam. Aanvang van de dienst is 14.00 uur

27 juni

In het kader van Delfshaven 400, openingsconcert Pilgrim Harbour Festival Concert, zullen wij op zaterdag 27 juni 2020 het oratorium Jozef uitvoeren. Het concert begint om 20.00 uur en de deur zal open zijn vanaf 19.15 uur. Binnenkort zal er op deze website meer informatie worden geplaatst.