Beste koorvrienden. Door het besluit vanuit de overheid om de maatregelen te verlengen, zullen de geplande uitvoeringen voorlopig niet doorgaan. Wij wachten nog op de mededelingen van de minister-president en het RIVM, wat er gaat besloten worden en of wij uitvoeringen mogen gaan houden.

27 juni

In het kader van Delfshaven 400, openingsconcert Pilgrim Harbour Festival Concert, zouden wij op zaterdag 27 juni 2020 het oratorium Jozef uitvoeren. Door de corona crisis zal deze GEEN doorgang vinden. We zijn op zoek naar mogelijkheden om JOZEF in 2021 te gaan uitvoeren, maar dat moeten we nog nader onderzoeken. Daarover hopen we later meer te kunnen melden!

17 december 2020, 13e Laurens Kerstconcert voor Ouderen

Op donderdag 17 december 2020, zal er alweer voor de 13e keer het Laurens Kerstconcert voor Ouderen worden gehouden. Samen, het Chr. Gemengd Koor “De Slagzingers” en het Chr. Gemengd Koor “Delfshaven” en diverse andere artiesten, zullen wij en het publiek weer een geweldige avond gaan beleven.