Klik hier en neem contact op

Zingen voor publiek

Zo 10 tot 15 keer per jaar zingen op een avond of op zaterdag of zondag in een kerk, woonzorgcentrum, ziekenhuis, meewerken aan een zangavond of een dienst of het geven van een concert.

Repeteren

Om lid te willen worden is belangrijk dat u zingen leuk vind en dat u kunt zingen. Noten lezen is mooi meegenomen. Vind u het fijn om christelijke liederen te zingen in een gemengd koor en kunt u de woensdag avond vrijplannen. kom dan vrijblijvend langs op een repetitie in zaaltje achter de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven.

Zangcoaching

Een paar keer per jaar krijgen we van een gerenommeerde zangcoach les hoe we ons kunnen verbeteren. Zo hebben we coaching mogen ontvangen van Harjo Pasveer. Super leuk en leerzaam.

Gezelligheidscommissie

Sinds enige tijd heeft ons koor een gezelligheidscommissie die meerdere keren per jaar iets leuks organiseert voor de leden. We gaan samen iets eten, of een concert van een ander koor bezoeken of …. vult u maar in.

Lief en Leed commissie

Heel belangrijk bij ons op het koor is de onderlinge band en het omkijken naar elkaar. Omkijken als het goed gaat en zeker ook als je steun van een ander nodig hebt. Enkele van de koorleden hebben dit als specifieke taak op zich genomen, zodat niemand vergeten wordt.

Voorwaarden

Om lid van het koor te kunnen worden, wordt de volgende procedure gevolg.

Print Friendly, PDF & Email