Beste vriend, vriendin van het koor!

Hierbij ontvangt u de winterbrief van het jaar 2019. Een hartelijke kerstgroet van het hele bestuur en onze dirigent!

Vriendelijke groet,

Harrie Schoonewille, Ruud Meeuws, Dick van Raffen, Arjen Uitbeijerse en Merian van den Berg

VAN DE SECRETARIS

Ons jubileumjaar hebben we mogen afsluiten met een prachtig concert op 4 oktober! Op ons youtubekanaal staan de beelden online. Indien u een DVD of CD wenst te bestellen, kunt u dit aan mij laten weten.

Wij zoeken u!

Wij zoeken nog mensen om met ons mee te zingen met onze uitvoering van Jozef op 27 juni 2020. Deze uitvoering is onderdeel van het Pilgrim Harbour Festival in Delfshaven, dat dit jaar in het teken staat van het thema: “komen en gaan, pelgrims onderweg” en in het bijzonder  ter gelegenheid van de Pelgrimvaders, die 400 jaar geleden vertrokken naar Amerika.

U kunt met ons meezingen als projectkoorlid, de maximumleeftijd is hiervoor 65 jaar.

De bedoeling is dat u 10 repetities bijwoont, dus hoe eerder u zich opgeeft, hoe beter!

De kosten hiervoor bedragen €50, u krijgt hiervoor de bladmuziek in bruikleen en vele avonden gezelligheid. Heeft u zelf al een boekje met daarin de bladmuziek (geen kopie), dan geldt een lager bedrag, €35.

Merian van den Berg, secretaris

Het koor in de media: https://www.regioonline.nl/regio-rijnmond/succesvolle-opmaat-pilgrim-harbour-festival/

Optredens/medewerking 2019-2020:

Zondag 15 december
19:30u
Adventsdienst in de Catharijnekerk te Brielle,
samen met Sparkling Voices
16 december 19:30u
Medewerking aan de kaarsjesavond in
historisch Delfshaven (buitenviering)
Dinsdag 24 december 22:00u Medewerking aan de kerstnachtdienst in de
Oude of Pelgrimvaderskerk
Zondag 9 februari
Medewerking aan de kerkdienst in de
Maranathakerk te Rhoon
Zondag 1 maart
Medewerking aan de kerkdienst in de
Petrakerk te Rotterdam-Lombardijen
Zondag 22 maart
middag/avond
Dienst in samenwerking met IJE-koor –
meer informatie volgt
Zondag 12 april
10:00u
Medewerking aan de paasdienst in de
Oude of Pelgrimvaderskerk
Zondag 24 mei Medewerking aan de dienst in de Credokerk te Rotterdam-Zuid
OM ALVAST TE
NOTEREN:
Zaterdag 27 juni 2020: JOZEF
Ons jubileumconcert staat binnenkort op YouTube en is te bestellen op
dvd à €10 (inclusief verzendkosten)

Wist u dat Sander van der Kaaij, onze vaste organist en tweede repetitor, samen met Iris Kamp – Schoonewille, die ons vaak begeleidt op de dwarsfluit, een CD gaan uitbrengen? Zie www.joyfulinspiration.nl. Van harte aanbevolen!

Wilt u zich abonneren op ons YouTubekanaal? Klik dan hier: https://www.youtube.com/channel/UC82lq4wx6pTHjWGNIqenDQQ/videos