Wij zijn het Christelijk Gemengd Koor “Delfshaven”. in 2019 bestaan we 60 jaar en dit vieren we met vele activiteiten. Met een dikke 50 leden repeteren we iedere week en zingen we zo’n 15 keer per jaar in kerken, woonzorgcentra, ziekenhuizen en geven we één of meerdere concerten.

Wij hebben tot doel om zingend het evangelie van Jezus te verkondigen. dat is wat we al 60 jaar proberen te doen.

We repeteren iedere woensdag in een zaal achter de Oude- of Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. We starten altijd om 19.45 uur. Kom gerust een keer langs om kennis te maken. Je bent altijd welkom.

Dirigent en Bestuur

v.l.n.r.: Dick van Raffen (algemeen adjunct), Arjen Uitbeijerse (hoofddirigent), Ruud Meeuws (penningmeester), Merian van den Berg (secretaris), Harrie Schoonewille (voorzitter)

Arjen Uitbeijerse

Graag zou ik u willen ontmoeten op ons koor!
Ik ben van mening dat uw stem in de dames of herenpartij van toegevoegde waarde kan zijn!
Waarom u…? Slechts een kleine 2% van de bevolking is maar toondoof, dat wil zeggen dat u echt niet hoort of iemand vals zingt of speelt. Iedereen kan zingen, dus u ook en het is buitengewoon sociaal om dat met elkaar te doen.

Mijn naam is Arjen Uitbeijerse, getrouwd met Marga en we hebben samen vijf kinderen.
Sinds 2014 ben ik als dirigent verbonden aan dit geweldige koor. Een aantal geweldige kenmerken van ons koor zijn de geweldige motivatie van bestuur en leden, de bereidheid om aan stemvorming te willen werken, de sociale samenhang in het koor, de klank van dit koor, een pool van geweldige (instrumentale) begeleiders, vele vrijwilligers tijdens studiedagen en concerten. Tenslotte nog een sterk kenmerk is om in ledenaantal te groeien en de gemiddelde leeftijd naar onder weet te brengen! In het dagelijks leven ben ik docent Godsdienst/levensbeschouwing en docent muziek aan het Beroepencollege in Rotterdam. Als kerkorganist ben ik verbonden aan de Nieuwe Westerkerk in Capelle ad IJssel en als gastorganist aan diverse omliggende kerkelijke gemeenten. Meer informatie op mijn website

Sinds enige tijd mogen we samenwerken met een vaste groep mensen voor begeleiding.

Repetitor & begeleiding piano/orgel

Sander van der Kaaij

Sander van der Kaaij (Poortugaal, 16 april 1994)startte toen hij 6 jaar was met pianolessen bij Jeroen Roffel, en al snel werd de belangstelling voor orgel gewekt door zijn opa André den Arend, van wie hij toen hij 12 jaar was zijn eerste orgellessen ontving. Later kreeg Sander orgelles van Sander van den Houten en Bas de Vroome, organist van de Oude en Nieuwe Kerk de Delft.
In 2010 werd Sander met 6 andere jongeren geselecteerd voor de Jong Talentklas van de befaamde Haarlemse Orgelacademie, waar hij masterclasses ontving van Lorenzo Ghielmi en Oliver Latry (organist Notre Dame Parijs). Als organist haalt Sander de meeste voldoening uit het begeleiden van koren en kerkdiensten. Op dit moment is Sander als organist dan ook verbonden aan de Maranathakerk van Rhoon, de Dorpskerk van Rhoon en de Gereformeerde Kerk van Pernis. Als begeleider/repetitor is Sander verbonden aan Christelijke Gemengd Koor ‘Delfshaven’, Interkerkelijk Koor ‘Sparkling Voices’ uit Rhoon en het I.J.E.-koor Rotterdam.
Sander studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in het dagelijks leven is hij werkzaam bij communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Daarnaast is Sander lid van de gemeenteraad van Albrandswaard.